Tom Ford Oud Wood: En Elegant Doftupplevelse

by Karl Nordqvist

Vad är Tom Ford Oud Wood?

Tom Ford Oud Wood är en av de mest distinkta och exklusiva dofterna i världen som tillhör Tom Fords privata blandning. Det är en varm, kryddig och tung doft, med noter av oud, kinesisk peppar och vanilj.

Vad är speciellt med Oud Wood?

Denna doft är speciell på grund av sin huvudingrediens, oud, även känd som agarwood. Oud är ett av de mest dyrbara och önskade ämnena i parfymindustrin. Dess rika och komplexa doft ger en känsla av lyx och intriger.

Produkt Noter Storlek
Tom Ford Oud Wood Oud, Kinesisk peppar, Vanilj 50ml, 100ml
Tom Ford Oud Wood Intense Oud, ängelört, cypergräs 50ml
Tom Ford Oud Minérale Oud, havsnoter, papyrus 50ml, 100ml
Tom Ford Oud Fleur Oud, rosen geranium, patchouli 50ml, 100ml

Hur länge varar doften av Oud Wood?

Tom Ford Oud Wood är känd för sin imponerande varaktighet. Doften kan behålla sin fulla rikedom och komplexitet i upp till 12 timmar, vilket gör den till ett perfekt val för hela dagen eller en speciell kväll ute.

Är Tom Ford Oud Wood värt priset?

Priset på Tom Ford Oud Wood kan vara högt, men det är vad du kan förvänta dig av en högkvalitativ parfym med sådana exklusiva ingredienser. Många personer anser att den unika och utsökta doften är värd varje öre.

Hur luktar Tom Ford Oud Wood för män och kvinnor?

Trots att det ofta kategoriseras som en manlig doft, är Oud Wood utmärkt för både män och kvinnor. För män förstärker dess rika och djupa toner deras karisma och framträdande, medan det för kvinnor ger en känsla av djärghet och kraft utan att förlora sin kvinnlighet.

Related Posts