Little Jinder – The Passover

by Karl Nordqvist

Astrid Maria Josefine Jinder, mer känd för hennes artistnamn Little Jinder, föddes den 20 februari 1988. Hon är en svensk sångare, låtskrivare och även producent. Även om hon är svensk så levde hon tidigare i England och studerade även på Liverpool Institute for Performing. Little Jinder har förutom skrivit låtar varit med i kända tv program.

I den sjunde säsongen av TV4 programmet Så Mycket Bättre var hon medverkande. Säsongen sändes mellan oktober och december 2016. Little Jinder medverkade i programmet ännu en gång under 2019 då flera artister var återkommande den säsongen. Hon har vunnit en Grammy för årets pop artist under 2015. Kända låtar som Sommarnatt och Hångellåten är låtar som hon sjungit på stora scener. Hon har uppträtt på sommar festivaler som Way Out West och även varit gästartist till bland annat Zara Larsson.

Little Jinder – The Passover

Little Jinder The Passover är en låt som är 3 minuter och 36 sekunder lång, sjungen och skriven av Little Jinder. Du kan lyssna på Little Jinder the passover på plattformar som spotify och även på amazon. Hon har släppt ett antal med låtar och hon har blandat med musik både på svenska och engelska. Så in och lyssna på några av Little Jinders låtar.

 

Related Posts