Clark Olofsson & Dorian Demuynck

by simon

Den ökända brottslingen Clark Olofsson är en av Sveriges mest kända förbrytare. Han har åkt in och ut ur fängelset under hela sitta vuxna liv. Han är bland annat känd för sin medverkan under Norrmalmstorgsdramat som utspelade sig 1973.

Han var även en av huvudmännen när han försökte smuggla in knark till Sverige från Belgien tillsammans med den så kallade Televerksligan. Han fick totalt 10 års fängelse för sin medverkan i smugglingshärvan.

Clark Olofsson & Dorian Demuynck

Clark Olofsson har varit gift en gång och förlovad en gång innan det. Totalt har han sex barn varav tre stycken sönder, Dorian, Donegal och David med sin tidigare fru Marijke Demuynck. Det finns inga uppgifter om Clark Olofsson & Dorian Demuynck eller de andra sönerna fortfarande har kontakt med varandra.

Ny brottslighet

Efter sitt frisläppande i juli 2018 återvände Clark till Sverige efter att ha avtjänat de sista två åren av sitt straff i ett fängelse i Belgien. Han har uppgett för journalister som intervjuat honom att han inte har några planer på att lägga ned sin brottsliga bana.

Enligt honom själv anser han inte att det är moraliskt fel att utsätta andra människor för brott och att alla människor har rätt att bestämma själva vad de vill göra.

Related Posts