Leif G.W. Persson – En Blick på Hans Personliga Liv och Karriär

by Karl Nordqvist

Vem är Leif G.W. Persson?

Tja, låt oss dyka rakt in! Leif Gustav Willy Persson, mer känd som G.W. Persson, är en svensk kriminolog och författare. Han är mest känd för sina brottsromaner och sin karismatiska personlighet. Vill du veta mer om GW? Vi har du täckt!

Vilka är några av hans mest kända verk?

För det första, hans mest kända verk inkluderar titlar som “Linda – som i Lindamordet”, “Faller fritt som i drömmen” och “Den som dödar draken”. Alla dessa böcker centrerar sig kring fiktiva mordutredningar som skildrar det verkliga livet som utredare med en häpnadsväckande noggrannhet. Vet du vad mer? De är bara toppen av isberget!

Författare Titel Utgivningsår
G.W. Persson Linda – som i Lindamordet 2005
G.W. Persson Faller fritt som i drömmen 2007
G.W. Persson Den som dödar draken 2013

Hur kom han in i författarskap?

Bättre fråga vore kanske “Hur kunde han inte?” Efter 30 år inom brottsbekämpning och en passion för detaljerade historier, tog GW steget till att skriva brottsromaner. Hans bakgrund och insiderkunskap gav honom en unik fördel att skriva verklighetstrogna och spännande historier. Fascinerande, eller hur?

Hur beskriver han sitt skrivande?

G.W. har jämfört sitt skrivande med det igenkännande och slumpmässiga metod i vilken mord utreds – utforskande, omständigt, men definitivt värt det i slutändan.

Slutligen, det här är bara några få saker om G.W.’s intressanta liv. Han är mer än bara en författare eller en tidigare brottsbekämpare. Han är en människa med en intressant historia att berätta. Så, varför inte dyka djupare och läsa någon av hans böcker idag?

Related Posts