Anna-Maria Sieklucka

by simon

Vem är egentligen skådespelerskan som spelar Laura i Netflix-aktuella 365 Days? Anna-Maria Sieklucka är ny på den internationella filmscenen, men hon är redan sen innan en relativt känd och etablerad skådespelerska i hemlandet Polen.

Hon är 30 år och bor för närvarande i Polens huvudstad Warsawa. Kring sitt privatliv är hon är väldigt hemlighetsfull men det mesta tyder på att hon sedan flera år är tillsammans med den 47-årige skådespelaren och regissören Łukasz Witt-Michałowski.

Ryktena kring Marrone

I samband med att 365 days blev aktuell så började rykten spridas om att Sieklucka och Marrone även är ett par i verkligheten. Inte så förvånande eftersom de bland annat sågs promenera med varandra på en shoppingtur i Milano, hållandes varandras händer. Dock är Marrone helt klart singel. Måhända har de två helt enkelt kommit varandra nära under filminspelningarna?

Sociala medier

Tack vare sin enorma fanbas utomlands är Anna-Maria Sieklucka nu en av de mest populära polska kvinnorna på Instagram. Hon har mer än 3,3 miljoner följare på sin officiella profil.

Vissa kritiserar serien, som anser att den förmedlar en förnedrande kvinnosyn. Men faktum är att serien faktiskt främst har kvinnliga fans. I sociala medier diskuterar många seriens handling och funderar över det till synes paradoxala att kvinnor är så förtjusta i handlingen.

Related Posts